Aangepast sporten

Consulent aangepast sporten

Bewegen is goed voor iedereen, maar niet voor iedereen is het ook vanzelfsprekend. Als je een lichamelijke of verstandelijke beperking hebt, is het niet altijd makkelijk om een sportactiviteit te vinden die geschikt is en die je ook nog eens leuk vindt. Toch zijn er ook voor jou veel mogelijkheden!

Aangepast sporten is mogelijk voor iedereen met een beperking, waarbij het kan gaan om een lichamelijke, verstandelijke, auditieve of visuele beperking, chronische aandoening of een stoornis binnen het autismespectrum. Alexandra Ochsendorf, De regiomedewerker aangepast sporten, informeert je graag over jouw mogelijkheden. Misschien heb je persoonlijk advies nodig bij het vinden van de juiste sport, of heb je specifieke vragen over jouw mogelijkheden of wil je nog wat vragen stellen voor je daadwerkelijk contact opneemt met een sportvereniging.

Daarnaast worden er ook regelmatig clinics georganiseerd in samenwerking met sportaanbieders in het Gooi om te ervaren of een sportactiviteit bij jou past. Voor een persoonlijk advies of andere vragen kun je telefonisch contact opnemen met Alexandra Ochsendorf op 0611421327 of via e-mail aochsendorf@teamsportservice.nl.