Van 1 t/m 30 maart, voor iedereen in Noord-Holland en Flevoland

Welke uitdaging ga jij aan?

Doe mee aan ‘30 dagen gezonder’!
Over wat gezond is, kunnen we heel lang praten. Maar over wat voor jou gezonder is, hoef je vast niet lang na te denken. Dat weet je wel. Maar … ‘weten’ is nog geen ‘doen’. In de praktijk is het vaak lastig om te kiezen voor gezonder. Daarom helpen we je om samen met heel veel anderen in maart 2019 in actie te komen voor jouw gezondheid. Dat is veel leuker en … het werkt echt!

Kies je eigen uitdaging
Uitdagingen kunnen bijvoorbeeld zijn: elke dag 10.000 stappen zetten, tijd nemen voor ontspanning, water drinken in plaats van fris, een maand lang alcoholvrij of aandacht voor anderen door geen TV of Netflix kijken. Bedenk voor jezelf of samen met anderen een gezonde uitdaging die bij jou past. Er staan volop suggesties op www.30dagengezonder.nl. Hier kun je je ook aanmelden. Dat kan in je eentje of (wel zo leuk) samen met anderen: collega’s, sportmaten, buren, vrienden of gezin.

Samen gaat het lukken
Tijdens de actiemaand en bij de start steunen we je met tips en adviezen. Daarnaast helpen de aanmoedigingen van andere deelnemers je om het vol te houden. Door je ervaringen te delen maak je kans op leuke en gezonde prijzen. www.facebook.com/30dagengezonder/

Doe mee van 1 t/m 30 maart 2019!
Team Sportief & Gezond BEL doet ook mee! Wij gaan een ‘push-up’ challenge aan! Op 1 maart gaan wij 1 keer opdrukken. Elke dag komt er ééntje bij. We eindigen dus met 30 keer opdrukken! Doen jullie mee?

Meld je aan op: www.30dagengezonder.nl

Terug naar nieuwsoverzicht