#Walkingfootball bij sv Laren ’99 groeit! De mannen hebben een fantastische dag beleefd en gespeeld tegen de FCUtrechtoldstars.

In de ochtend om 8:45 uur stond de koffie klaar in de kantine van thuishonk SV Laren’99. Gehesen in prachtige trainingspakken worden alle walking footballers gevraagd om te poseren voor de teamfoto. Ondertussen komt de spelersbus van FC Utrecht aan rijden om de mannen plus support op te halen en naar het trainingscomplex van de FC Utrecht Oldstars te brengen.

Het ontvangst van de FC Utrecht Oldstars is gemoedelijk. Eenmaal aangekomen en de trainingspakken omgewisseld voor wedstrijd tenue, vervaagt de humor in serieuze wedstrijdspanning, nog even en de strijd barst los.
Het fluitsignaal klinkt en de aftrappen worden genomen. Beide ploegen beschikken over genoeg spelers om meerdere strijdbare teams op te stellen. Er wordt op drie velden tegelijk gespeeld. De uiteindelijke eindwinnaar is een team van de FC Utrecht Oldstars, maar de scouts zien genoeg perspectief in de spelers van SV Laren’99. Sportieve felicitaties van beide kanten en hup naar de douches.

De bus staat alweer klaar om de groep naar Laren te brengen. Van een geslagen sfeer door de nipte nederlaag is geen sprake, want op de thuisbasis in Laren gaat er gezamenlijk Chinees gegeten worden ter afsluiting van dit sportieve avontuur.

Er volgt nog een aftermovie, gepubliceerd door Droneyourfuture. Dank voor alle inzet van BRES activiteitenSport 2000 HilversumPouw Vervoeren Fysiovanstraten. Zonder deze partners was het niet gelukt.

Terug naar nieuwsoverzicht