• Sjors Sportief & Creatief

  8 maart 2018 Kick-Off Sjors Sportief. Het eerste grote stimuleringsprogramma onder de naam ‘’Sjors sportief & creatief’’ wordt uitgevoerd. Meer dan 25 verenigingen nemen deel aan het programma dat uiteindelijk meer dan 300 kinderen in beweging brengt.

 • Volledig buurtsportteam van start!

  In mei 2018 is het volledige team van Sporief & Gezond BEL een feit. Een totaal van zes buurtsportcoaches en één teamleider en JOGG regisseur gaan van start.

 • Kick-off S&G en JOGG

  Voor de bekendmaking van Sportief & Gezond is er in elke gemeente een kick-off georganiseerd. In Blaricum, Eemnes en Laren is het buurtsportteam geïntroduceerd en in Blaricum en Eemnes is ook Jongeren op Gezond Gewicht officieel gestart. Onder leiding van de buurtsportcoaches zijn er drie feestjes georganiseerd in het teken van een gezonde start.

 • Start Walking football

  Met de ambitie om in elke gemeente minimaal één walking sports activiteiten op te zetten is bij SV Laren het eerste team van start gegaan. Een groep van fanatieke voetballers dat uiteindelijk uitgroeit tot een hecht team van meer dan vijftien voetballers!

 • Beweegparcour Blaricummermeent

  De wijk Blaricummermeent is in ontwikkeling en een duurzame sportieve omgeving is daarin gewenst. In de zomer van 2018 is het officiële beweegparcour geopend en toegankelijk voor iedereen.

 • In en uit markt

  Voor het uitbreiden en het versterken van het netwerk zijn we aanwezig op verschillende bijeenkomsten waaronder de in en uit markt. Een mooi moment om zoveel mogelijk organisaties te leren kennen ons ons zelf te profileren.

 • Samenwerking de Hilt

  Met ingang van het nieuwe schoolsportjaar zijn we officieel partner geworden met De Hilt. Samen delen we de ambitie om zoveel mogelijk jeugd en senioren in beweging te brengen en daar gezamenlijk activiteiten voor te organiseren.

 • Eerste officiële speelpleincoaches

  Een van onderwijs projecten zijn de speelpleincoaches. De leerlingen uit groep 7 en 8 van de basisschool worden verantwoordelijk gemaakt voor het sport en spel bieden voor de lagere groepen. Aan de hand van een serie lessen worden de leerlingen deskundig gemaakt om dit naderhand uit te blijven voeren.

 • Openen kiss en ride zone Blaricum

  Veilig verkeer in de omgeving is belangrijk. We stimuleren iedereen om zoveel mogelijk te lopen en fietsen naar school en hebben daarvoor officieel een kiss en ride zone geopend in Blaricum. Dit moet de wijkbewoners stimuleren om hun kinderen zoveel mogelijk lopend of met de fiets naar school te brengen.

 • Kerstevenementen

  De start van een serie evenementen die we elke vakantie terug laten komen. In de kerstvakantie zijn we onze eerste evenement gestart voor de jeugd van Blaricum, Eemnes en Laren. In samenwerking met lokale verenigingen geven we inhoud aan de evenementen.

8 maart 20181 mei 201815 juni 201815 juni 201810 juli 20188 september 201817 september 201819 november 201829 november 201828 december 2018